Referenties van onze klanten

Schrijf uw bericht voor de referentiepagina

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten niet te publiceren (bijvoorbeeld spam of reclame)
10 berichten.
Raymond schreef op 22 februari 2019 om 13:21:
Met 1 woord: De aller, allerbeste Peugeot monteur ever!
Waarom? John heeft zoveel kennis en oplossende ideeën, dat heb ik in mijn ruim 25 jaar Peugeot gereden te hebben, nog niet meegemaakt. Mijn 406 3 liter V6 was in principe opgegeven. John duikt erin en wat blijkt? Ik heb gewoon een "nieuwe" auto die ik 18 jaar geleden nieuw had gekocht. John je bent de held van 2019. Keep up the good work! Groet van een hele blije rijder...
Marco Ummels- van Rijnsoever uit Nieuwegein schreef op 11 januari 2019 om 16:05:
Warm ontvangst. Weet waar hij over praat. Ik heb bij hem een peugeot 106 bj 1999 aangeschaft. Deze rijdt als nieuw en rijdt ook zeer vertrouwd. Als je iets hebt of iets mist dan kan je altijd bij hem terecht. John is zeker een aanrader om bij terug te komen. Echt een vakman.
Frank van Veen uit Rotterdam schreef op 2 augustus 2018 om 08:11:
Zo ! Wat een prettige en vakkundige 'Peugeot-gek' is John toch.

Mijn Peugeot 306 Cabrio had een 'raam-probleem'. Afspraak gemaakt en snel opgelost !!
Gisteren op bezoek geweest.
Wat een fantastische vakman is hij. Aan alles merk je dat hij volledig op de hoogte is van ieder detail van de Peugeot. Klasse !!
Je mist een schroefje, boutje of welk onderdeel dan ook, hij lost het probleem met plezier direct voor je op.
Ik voel mij blij verrast dat er een garagist bestaat die je niet beduvelt, een oprecht advies geeft en je een eerlijke rekening presenteert.
Een nieuwe en tevreden klant meldt zich hierbij aan.
Bas Breumelhof uit Naaldwijk schreef op 5 april 2018 om 12:58:
Na een probleem met de automatische versnellingsbak van mijn 406 coupe 3L V6
ben ik bij John (Peugeotgek) te Utrecht terecht gekomen.

Na een goed en prettig telefonisch gesprek heeft hij de auto opgehaald en deze voorzien van andere automaatbak.
Alles keurig netjes en volgens afspraak.

Tevens heeft hij de auto aan een grondige inspectie onderworpen, incl APK waaruit nog een aantal aandachtspunten en gebreken aan het licht kwamen. (door mijn plaatselijk peugeotdealer niet opgevallen)
Alles keurig netjes verholpen tegen een zeer net tarief.

John is zoals zijn bedrijfsnaam al zegt een echte Peugeotgek, en doet alles in goed overleg met zijn klanten.

Uiteindelijk heeft hij ook de motor vervangen (oude had bijna 300k op de teler) door compleet gereviseerde motor met 123k) en alles superfijn afgesteld.

Auto rijd 1000x beter als voorheen en zonder enige trilling bij welke snelheid dan ook.

John nogmaals bedankt !!
Rob van IJzendoorn uit Nieuwegein schreef op 28 maart 2018 om 18:01:
Vandaag mijn auto ter reparatie naar de Peugeotgek gebracht. Goed advies gehad, reparatie correct uitgevoerd voor een nette prijs. Prettig geholpen door John (eigenaar). Kan de garage iedereen aanraden.
Fam. Bloemink schreef op 27 december 2017 om 09:23:
De Peugeotgek in Utrecht is voor 306 Cabrio liefhebbers dè specialist om naar toe te gaan. De kennis is groot, bijna alle onderdelen zijn aanwezig en anders is er een oplossing door kennis en ervaring. Ook voor andere Peugeots en auto's!

John (de eigenaar) is een zeer vriendelijke man die zijn klanten tevreden de deur uit wil laten gaan en wil behouden. Wij hebben een 306 Cabrio bij hem gekocht waarbij hij alles heeft gedaan om de koopervaring prettig te laten zijn, ook voor de kinderen. Dat zie je niet vaak op deze manier.

Dat de Peugeotgek zijn naam eer aan doet blijkt wel uit het feit dat de eigenaar een volledig custom-made 306 Cabrio heeft die op elke carshow niet zou misstaan. Een liefhebber dus die de kneepjes kent van deze auto's.

Verwacht geen glimmende showroom, het is een vriendelijke specialist voor en door de liefhebber. Dat moet je hebben.

Voor een 306 cabrio, peugeotonderhoud en onderdelen hèt adres in centraal Nederland.

Fam. Bloemink
Henk uit Mijdrecht, Nederland schreef op 8 oktober 2017 om 18:13:
Als Peugeot hobbyist ben ik al een paar keer met grote tevredenheid bij John geweest voor de wat grotere klussen of noodzakelijk onderhoud.

Bijna alle onderdelen heeft hij wel op voorraad of hij kan er snel over beschikken. Er wordt netjes gewerkt en afspraken worden nagekomen.

Alles verloopt in overleg zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Afhankelijk van je budget kun je voor nieuwe of gebruikte onderdelen kiezen.

Kortom een prima adres voor de ouder wordende Peugeot/Citroën of youngtimer.
Rob uit IJsselstein, Nederland schreef op 25 juni 2017 om 18:48:
Heb kort geleden een trekhaak bij John van Peugeotgek laten monterenen dat heeft hij naar volle tevredenheid gedaan. Heb ook gelijk twee nieuwe banden laten monteren en ook dat is allemaal dik voor elkaar. Netjes gebalanceerd en ook naar volle tevredenheid. Ik ben netjes geholpen voor een hele redelijke prijs. Ik kan iedereen aanraden om een keer bij John langs te gaan want hij heeft ook hele mooie auto''s staan.
Jesper uit Den Haag, Nederland schreef op 17 mei 2017 om 19:14:
John van PeugeotGek is een goed adres voor onderdelen of reparatie aan je auto. Hij staat altijd voor je klaar en helpt je graag verder.

Hij heeft veel kennis en ervaring en een ongelooflijk groot magazijn vol met auto onderdelen. Voornamelijk van Peugeot omdat dat altijd echt zijn hobby is geweest. Veel onderdelen kun je haast nergens meer vinden. Of het nu om een Peugeot 205, 306, 406 of welk (oude) type dan dan ook gaat. Hij heeft het wel liggen of anders regelt die het wel.

Zo'n 10 jaar terug leerde ik hem kennen. Ik had rond die tijd een Peugeot 205 cti gekocht en zocht daar onderdelen voor. John heeft sinds die tijd eigenlijk altijd wel kunnen leveren wat ik nodig had. Zo heb ik laatst nog een GTI subframe bij hem gekocht voor m'n 205 cti. Maar door de jaren heen heb ik ook veerpoten gekocht, aandrijfassen, koplampen, schaarse interieur delen, een cockpit, sensoren, velgen, motordelen etc. Wat niet eigenlijk.

Kortom, bij PeugeotGek vind je een enorme kennis en specialiteit in Franse auto's en het is inmiddels van een hobby uitgegroeid naar een garagebedrijf.
Frans uit Houten, Nederland schreef op 3 februari 2017 om 19:53:
Peugeotgek Utrecht is een professionele expert voor de Peugeot 306 Cabriolet.

Ik heb mijn Peugeot bij hem in onderhoud gegeven en hij heeft alle problemen op vakkundige wijze opgelost.

Naast de enorme kennis die hij heeft, heeft hij ook alle onderdelen van de Cabriolet in voorraad en, als de voorraad er onverhoopt toch niet is, laat hij onderdelen maken.

De Peugeot 306 cabriolet is een bijzondere Pininfarina creatie vergelijkbaar met de designs van Ferrari. De 504 coupé en 504 cabriolet, maar ook de 205 CTI en 306 cabriolet, komen van de tekentafel van dit Italiaanse designhuis.

De auto is geproduceerd in de jaren 90 tot aan 2002 en derhalve zit er moderne elektronica in.

Ik kan iedereen aanbevelen de 306 cabriolet in onderhoud te geven bij deze specialist omdat je dan zeker bent van kwaliteit en originaliteit.

Frans