Referenties van onze klanten

Schrijf uw bericht voor de referentiepagina

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten niet te publiceren (bijvoorbeeld spam of reclame)
14 berichten.
Henk uit Mijdrecht, Nederland heeft geschreven op 8 oktober 2017 om 18:13
Als Peugeot hobbyist ben ik al een paar keer met grote tevredenheid bij John geweest voor de wat grotere klussen of noodzakelijk onderhoud.

Bijna alle onderdelen heeft hij wel op voorraad of hij kan er snel over beschikken. Er wordt netjes gewerkt en afspraken worden nagekomen.

Alles verloopt in overleg zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Afhankelijk van je budget kun je voor nieuwe of gebruikte onderdelen kiezen.

Kortom een prima adres voor de ouder wordende Peugeot/Citroën of youngtimer.
Rob uit IJsselstein, Nederland heeft geschreven op 25 juni 2017 om 18:48
Heb kort geleden een trekhaak bij John van Peugeotgek laten monterenen dat heeft hij naar volle tevredenheid gedaan. Heb ook gelijk twee nieuwe banden laten monteren en ook dat is allemaal dik voor elkaar. Netjes gebalanceerd en ook naar volle tevredenheid. Ik ben netjes geholpen voor een hele redelijke prijs. Ik kan iedereen aanraden om een keer bij John langs te gaan want hij heeft ook hele mooie auto''s staan.
Jesper uit Den Haag, Nederland heeft geschreven op 17 mei 2017 om 19:14
John van PeugeotGek is een goed adres voor onderdelen of reparatie aan je auto. Hij staat altijd voor je klaar en helpt je graag verder.

Hij heeft veel kennis en ervaring en een ongelooflijk groot magazijn vol met auto onderdelen. Voornamelijk van Peugeot omdat dat altijd echt zijn hobby is geweest. Veel onderdelen kun je haast nergens meer vinden. Of het nu om een Peugeot 205, 306, 406 of welk (oude) type dan dan ook gaat. Hij heeft het wel liggen of anders regelt die het wel.

Zo'n 10 jaar terug leerde ik hem kennen. Ik had rond die tijd een Peugeot 205 cti gekocht en zocht daar onderdelen voor. John heeft sinds die tijd eigenlijk altijd wel kunnen leveren wat ik nodig had. Zo heb ik laatst nog een GTI subframe bij hem gekocht voor m'n 205 cti. Maar door de jaren heen heb ik ook veerpoten gekocht, aandrijfassen, koplampen, schaarse interieur delen, een cockpit, sensoren, velgen, motordelen etc. Wat niet eigenlijk.

Kortom, bij PeugeotGek vind je een enorme kennis en specialiteit in Franse auto's en het is inmiddels van een hobby uitgegroeid naar een garagebedrijf.
Frans uit Houten, Nederland heeft geschreven op 3 februari 2017 om 19:53
Peugeotgek Utrecht is een professionele expert voor de Peugeot 306 Cabriolet.

Ik heb mijn Peugeot bij hem in onderhoud gegeven en hij heeft alle problemen op vakkundige wijze opgelost.

Naast de enorme kennis die hij heeft, heeft hij ook alle onderdelen van de Cabriolet in voorraad en, als de voorraad er onverhoopt toch niet is, laat hij onderdelen maken.

De Peugeot 306 cabriolet is een bijzondere Pininfarina creatie vergelijkbaar met de designs van Ferrari. De 504 coupé en 504 cabriolet, maar ook de 205 CTI en 306 cabriolet, komen van de tekentafel van dit Italiaanse designhuis.

De auto is geproduceerd in de jaren 90 tot aan 2002 en derhalve zit er moderne elektronica in.

Ik kan iedereen aanbevelen de 306 cabriolet in onderhoud te geven bij deze specialist omdat je dan zeker bent van kwaliteit en originaliteit.

Frans