Over het bedrijf

Het bedrijf Peugeotgek is opgericht op 1 April 2014, de oprichter (John) heeft al meer dan 20 jaar ervaring met het onderhouden, repareren en restaureren van auto’s. Peugeotgek is gespecialiseerd in Franse merken, maar heeft u een ander merk dan draaien wij daar onze handen ook niet voor om.

Heeft uw auto technische problemen, schade, of is hij toe aan het jaarlijkse onderhoud/APK? Maak dan een afspraak of kom gewoon langs, de koffie staat klaar.

Wij hebben een ruime werkplaats met gespecialiseerd gereedschap en een magazijn vol nieuwe en gebruikte originele onderdelen. 

Uw kapotte interieur (leder) kunnen wij weer in nieuwstaat herstellen.
Is de achterruit van uw cabrio dak stuk of functioneert het dak niet meer goed? Ook hier draaien wij onze hand niet voor om.

Sleutelt u zelf en bent u op zoek naar een (schaars) auto-onderdeel voor bijvoorbeeld uw Peugeot 104, 106, 204, 205(cabrio), 304, 305, 306 (cabrio), 307, 307CC, 308, 308CC, 404, 405, 406(coupé) en 407. In de meeste gevallen hebben wij het voor u liggen. Zowel nieuw als gebruikt.

Heeft u een leuke occasion op het oog, maar bent u niet zeker van de technische staat? Dan kunt u bij ons een aankoopkeuring laten uitvoeren, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent.

Zoekt U een leuke occasion dan kunt u ook bij ons terecht. Neem gerust een kijkje in het occasionoverzicht of kom langs.

Voor vragen of wensen laat het ons dan weten!