Over ons

Peugeotgek heeft al ruim 10 jaar ervaring met het onderhouden, repareren en restaureren van auto’s. Wij specialiseren ons in Franse merken en modellen maar kunnen overweg met alle merken auto’s.

Heeft u schade aan uw auto, zijn er technische problemen, is het tijd voor airco-onderhoud of is de auto toe aan de jaarlijkse APK? Kom gerust langs voor een prijsopgave en een kopje koffie.

Wij hebben een ruime werkplaats van 100m2 met gespecialiseerd gereedschap en een magazijn vol nieuwe en gebruikte originele onderdelen. U betaalt bij ons nooit te veel voor goed onderhoud. 

Uw (leren) stoelen kunnen wij voor u weer in nieuwstaat herstellen. Is de achterruit van uw cabrio dak stuk of gaat het dak niet meer goed open of dicht? Ook hier draaien wij onze hand niet voor om.

Sleutelt u zelf en bent u op zoek naar een (schaars) auto-onderdeel voor bijvoorbeeld uw Peugeot 104, 106, 204, 205, 304, 305, 306 (cabrio), 404, 405 en 406. In de meeste gevallen hebben wij het voor u liggen. Zowel nieuw als gebruikt.

Heeft u een leuke occasion op het oog maar bent u niet zeker van de technische staat? Laat hem door ons keuren zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent.

Voor een occasion kunt u ook terecht in onze showroom. Neem gerust een kijkje in het occasionoverzicht of kom langs in onze showroom.