Enthousiaste automonteur gezocht

  Peugeotgek Utrecht zoekt per direct een ondersteunende automonteur om meteen aan de slag te kunnen in ons jonge bedrijf. Aangezien wij veel Franse auto’s onderhouden is het een voordeel als je met Peugeot en Citroën gewerkt hebt.  Wat vragen wij? Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau (diploma niet vereist). Een goede instelling […]

Er wordt hard gewerkt aan een nieuwe showroom!

Er wordt op dit moment hard gewerkt aan de showroom waar wij onze occasions gaan tentoonstellen. Wanneer de showroom klaar is, bent U van harte welkom om onder het genot van een kop koffie onze tweedehands auto’s in hun nieuwe en frisse omgeving te komen bewonderen.

Winterbanden weer volop leverbaar!

Met de winter op komst is het mogelijk om uw zomerbanden te vervangen voor winterbanden of voor all seasons. Winterbanden geven al extra grip bij temperaturen onder de 7 ℃ en bij nat weersomstandigheden. Bij Peugeotgek kunnen wij dit als geen ander voor u verzorgen. Wij bezitten over een grote voorraad winterbanden, zowel met als […]

Vandaag afgeleverd – Peugeot 306 Cabriolet

Onze Peugeot 306 Cabriolet occasion is vandaag afgeleverd Weer een blije klant bij PeugeotGek. Deze Peugeot 306 Cabriolet uit 2002 kreeg vandaag een nieuwe eigenaar. Veel plezier ermee! Ook op zoek naar een occasion? Neem een kijkje in ons occasion aanbod in de webshop of kom langs in onze showroom.  

Garantievoorwaarden op onze occasions

Bij de verkoop van onze occasions zijn de wettelijk geldende garantievoorwaarden van toepassing. Vanaf een bedrag van 4500 euro heeft u 6 maanden garantie. Onder dit bedrag zijn er geen garantievoorwaarden van toepassing.

Wij kunnen nu ook uw Franse auto voor u verkopen

Bent u eigenaar van een Franse auto die u te koop wilt aanbieden? Vanaf heden bieden wij de mogelijkheid om uw Franse auto via ons te verkopen.  Hij krijgt dan een mooi plekje in onze showroom en wordt zichtbaar op de website. Interesse? Neem contact met ons op.  

Best geteste Delinte winterbanden bij Peugeotgek te koop!

De Delinte WD1 is de ideale winterband speciaal voor personenwagens. De rubbersamenstelling met silica zorgt er voor dat de band, ook bij extreem lager temperaturen, soepel blijft. Het profiel, gevormd door de breedtegroeven verhoogt de grip op zowel natte als besneeuwde ondergrond en garandeert betrouwbaar rij- en remgedrag onder winterse omstandigheden. Bij ons uit voorraad […]

Wij zijn een RDW erkend garagebedrijf sinds november 2015

Met enige trots melden wij dat we onszelf sinds november 2015 een officieel RDW erkend garagebedrijf mogen noemen. Wat betekent dit voor u als particulier? De RDW houdt toezicht en controle op de door RDW erkende autobedrijven. Daarnaast mogen kentekens door ons als bedrijf zelf te naam  worden gesteld en onze proefritten zijn verzekerd.

Een tweede brug

We hebben een tweede brug geïnstalleerd zodat we u nog sneller en beter kunnen helpen.